My Notebook

Irwin Consulting Services Review - Miten sisustaa turvallisesti tänä jouluna

 

Olet varmaan yllättynyt nähdessään tällainen viesti, koska se voi tuntua hieman myöhässä noin, mutta aika ei ole vielä loppu massa voit sisustaa kotisi loma kautta. Sinun tarvitsee vain omistaa jonkin aikaa roikkuu niitä kauniita koristeita sinulla on. Mutta loma perinteiden ilo saattaa myös tuoda mukanaan joitakin turvallisuusvaaroja.

 

Loma kauden aikana, lähistöltä voi silti olla kuohu viiniä ja kirkas, vaikka se on yö, koska koriste valot levittää yhdestä talosta toiseen. Kuitenkin, sinun täytyy muistaa muutamia asioita, ei vain tunne jännitystä ja iloa koristelu, mutta myös asioita pitää pitää kodin ja perheen turvallinen.

 

Vaikka se on kylmä, kukaan ei voi pysäyttää monia perheitä koristamaan kotinsa juhlia loma kautta. Mutta pitää mielessä tarkistaa jatko johdot ja vanhemmat johdotus laskemisesta kirkkaat valot ulkopuolella ja sisällä kotiisi. Irwin konsultointi Palvelut haluaisi sinun olevan varovainen tehdessään tällaista toimintaa. Se voi olla vaivaudu joillekin ihmisille, mutta se on todella suositeltavaa asiantuntijoiden tarkistaa, kuinka paljon virtaa on käynnissä läpi johdot. Et saa myös laittaa kynttilöitä lähelle poltto aineita ja koriste puita lähellä lämmön lähteitä, kuten takat ja tilan lämmittimet. Pidä puu pois vähintään kolme jalkaa näistä lämmön lähteistä.

 

Jos olet itse mieluummin todellinen tai elävä joulu kuusi sijoittaa talosi, niin tuoreempaa puu on suositeltavaa, koska kuiva puu voi olla magneetti tuleen. Ensimmäinen asia tehdä ennen kuin laitat puun jalusta on nopeasti leikattu 1-2 tuumaa alkaen pohjan runko ja täytä se vedellä takaamaan veden imeytymistä. Irwin konsultointi palvelut myös tarvitsee sinua veden puun seistä päivittäin.

 

Asiantuntijat myös lisätty olla käyttämättä jatko johdot lämmittimille. Jos olet tällä hetkellä koristamaan kotiisi, Katso sitä, että ei ollut lämmön lähteitä lähellä sinua välttämään onnettomuuksia. Loma kausi voi olla kylmää, joten ole varovainen käyttäen lämmittimet sisällä ja jopa kodin ulkopuolella.

 

Sinun on myös vahvistettava, jos kaikki jatko johdot ja sähköiset koristeet käytetään koristamaan talosi ulkopuolella olivat kaikki merkitty ulkokäyttöön tarkoituksiin. Operaattorin kauniita koristeita ulkopuolella voi olla jännittävä ja kaikki, mutta älä unohda määrittää asianmukaisen käytön kunkin aineiston aiot käyttää. Muista, että sähkö laitteiden tehon tarve ampeerin on vastattava jatko johtojen ampeerikärajaa. Pistoke ulkona sähkö valot ja koristeet piirien suojattu maadoitus vika piiri interkatkaisijat tai GFCIs.

 

Tarkista ympäristöstä ensin ennen koristelu